Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Skeelerclub Nijeveen straalt een ongekende energie uit, waar enthousiasme en gezelligheid hand in hand gaan. Deze prachtige vereniging is dé plek waar de jeugd niet alleen leert skeeleren, maar ook vriendschappen smeedt en grenzen verlegt. De glinsterende zon op het asfalt, de wind die door de haren waait en het geluid van rollende wieltjes creëren een magische sfeer.

Voor de jeugd is het een waar skeelerparadijs, waar ze op speelse wijze de kunst van het skeeleren ontdekken. Maar Skeelerclub Nijeveen biedt meer dan alleen plezier; het moedigt degenen die een uitdaging zoeken aan om deel te nemen aan opwindende wedstrijden. Hier kunnen jonge talenten hun vaardigheden aanscherpen en trots de finishlijn oversteken, ondersteund door een warme gemeenschap van gelijkgestemde skeeleraars.

Met zijn sprankelende atmosfeer en toewijding aan zowel leren als presteren, is Skeelerclub Nijeveen de ideale broedplaats voor de skeeleraars van morgen. Een plek waar passie voor skeeleren en samenzijn samenkomen, waardoor deze vereniging straalt als een juweel in de sportieve gemeenschap.

Aanstaande activiteiten:

14 mei - 17:15 uur
4 t/m 8 jaar
10 juni - 18:00 uur
9 t/m 12 jaar
11 juni - 17:15 uur
4 t/m 8 jaar
8 juli - 18:00 uur
9 t/m 12 jaar
9 juli - 17:15 uur
4 t/m 8 jaar