Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Tennis en padel in Nijeveen!
Sport verbindt en verbroedert, met de sportvereniging als ontmoetingsplaats voor allerlei verschillende mensen. Het is mooi om te zien dat ook NTC deze belangrijke rol vervult in Meppel. NTC is een relatief kleine vereniging waar gezelligheid en sportiviteit belangrijke elementen zijn. Het maakt bij NTC niet uit of je een beginnend sporter bent of al verder gevorderd. Je bent altijd welkom.
NTC heeft de beschikking over 4 tennisbanen en 2 padelbanen. Deze banen zijn uiteraard beschikbaar als je lid bent van de club, maar je kunt deze banen ook huren als je geen lid bent. Dit geeft je een mogelijkheid om gemakkelijk eens kennis te maken met de tennis en padelsport.
Bij onze vereniging spelen gemiddeld 5 competitie teams per jaar mee op diverse niveaus en zien we een zeer actieve jeugdcommissie die een langzaam groeiende groep kinderen op verschillende manieren het tennis bijbrengt.
De belangstelling voor de padelsport is momenteel overweldigend. En is inderdaad aantrekkelijk om eens te proberen. Relatief eenvoudig om aan te leren en uitdagend om met z’n vieren in een glazen kooi een enerverend balspel te spelen. Elke laatste zondag van de maand wordt er een padeltoernooi georganiseerd waaraan iedereen mee...

Aanstaande activiteiten:

Nijeveense Tennis en Padel Club Tussenboerslanden heeft op dit moment geen geplande activiteiten. Neem snel weer een kijkje!