Hoofdcontent

Ouder kind padeltoernooi

25 januari 2024

Meppel Actief kijkt terug op een leuke en geslaagde ouder kind middag Bij Jans. Met 12 ouder/kind duo’s was het gezellig bij de kennismaking met studiewerkplek BIJ JANS. Tineke Volbeda & Harold Jans hebben uitleg gegeven over de studiewerkplek. Er werd aandachtig geluisterd en na afloop werden er vragen gesteld vanuit de deelnemers. Ondertussen werd er genoten van een gezonde snack aangeboden vanuit JOGG Gemeente Meppel.
Om 16:00 uur was het tijd om te beginnen aan het ouder en kind padel toernooi. Er werden wedstrijden van 13 minuten gespeeld over 6 verschillende velden. De sfeer was erg fijn en werd als positief ervaren. Het was mooi om te zien dat ouders uitleg geven aan hun kind over tips en tricks en samen een mooi, gespeelde rally vieren.
Tussen de wedstrijden door was er tijd om een rondleiding en wat extra informatie bij Tineke over de studiewerkplek te krijgen. Na een mooi aantal gespeelde wedstrijd kwam uiteindelijk het duo Heijn als winnaar uit het toernooi en ontving een mooie waardebon voor het gratis reserveren van een uur padellen.
Meppel Actief bedankt alle deelnemers, partners en het Lokaal Sportakkoord die hebben bijgedragen aan het evenement.