Hoofdcontent

Roxanne Dekker, al een aantal jaar actief binnen de gemeente Meppel. Op dit moment werkt zij 24 uur verdeelt over de maandag, dinsdag en donderdag en heeft Roxanne meerdere taken binnen haar functie. Naast dat er onderling tussen de buurtsportcoaches veel contact is, is Roxanne het aanspreekpunt voor Sport- en Beweegaanbieders, hieronder valt dat zij de vragen vanuit verenigingen beantwoord, toernooien en sportinstuiven organiseren en wordt er informatie naar onze contactpersonen gestuurd met relevante onderwerpen om zo de sport in Meppel te ondersteunen.

 

Daarnaast is Bewegen in de Openbare Ruimte ook een belangrijk onderwerp binnen Meppel Actief, hieronder vallen uiteenlopende taken zoals het in kaart brengen van BIOR binnen de gemeente Meppel, maar ook het wegzetten van een beweegaanbod. Meppel Actief biedt ook diverse cursussen aan om zo kennis over te dragen naar andere organisaties binnen de gemeente, Roxanne is onder andere cursusbegeleider van Natuursprong en Beweegkriebels.

 

Naast deze taken doet Roxanne ook de administratie binnen het team, te denken aan werkplannen, begroting , websitebeheer en studentenbegeleiding. Kortom een sportieve, drukke bezigheid. Vragen ergens over? Mail of bel gerust naar Roxanne.
roxanne.meppel@sportdrenthe.nl en/of 06-38928579